ABOUT B-ONTIME

B-ontime is ontstaan vanuit het idee dat het handig is om alerts te ontvangen met betrekking tot de omgang met diensten en/of verplichtingen die je bent aangegaan. Het is bijvoorbeeld nuttig om op tijd gewaarschuwd te worden om te voorkomen dat je ergens weer een jaar aan vast zit.
Maar ook voor documenten zoals een paspoort of een rijbewijs die een langere periode geldig zijn is het handig om op tijd te verlengen. En ook voor gelegenheden die periodiek terugkomen zoals afspraken bij de tandarts of het vernieuwen van een Museumkaart is een tijdige waarschuwing nuttig.

Op de website staan een groot aantal 'alert types' (zoals paspoort vernieuwen, tandarts afspraak en vele andere) om je te helpen je alert te plaatsen. Het is mogelijk om zo'n 'alert type' te selecteren, maar je kunt ook een nieuw type maken als dat beter bij jouw actie past.

Om een alert te ontvangen hoef je je niet te registreren met een wachtwoord. Maar zonder geregistreerd te zijn is het niet mogelijk om alerts aan te passen, mocht je dit toch willen doen dan is het mogelijk achteraf te registreren, mits je daarvoor het e-mail adres gebruikt waar ook de alerts naar toe gaan.

Het Team van B-ontime bestaat uit Tim die dit lumineuze idee had, David die het idee oppakte en Eke die het idee uitvoerde en er een website van heeft gemaakt en Jan die zo vriendleijk was om naar de teksten te kijken.

 
© Copyright 2015 B-Ontime 2014 | Ontwerp door Webtelligo